Сервизни услуги

В нашите сервизи вие ще получите пълната гама от сервизни услуги, извършени с висок професионализъм и във възможно най-кратък срок.

Ние сме подготвени да извършим всяка сервизна услуга, от която се нуждаете - обслужване, текущи и основни ремонти на двигатели, трансмисия, ходова част, електрооборудването. Предлагаме не само планови, но и експресни и “nonstop’ ремонти. Разполагаме с диагностични компютри и оригинален софтуер за установяване на всеки проблем на вашето превозно средство. Също така извършваме ремонт на тежко катастрофирали превозни средства, тенекеджийски и бояджийски услуги. В гамата на нашите услуги са и ремонт и зареждане на климатици, монтаж на охладители. А ако превозното средство е аварирало на пътя, ще ви окажем помощ на място във всеки момент на денонощието. В случай, че вашият автомобил, ремарке, цистерна са претърпели пътен инцидент, то ние ще ви окажем пълно съдействие, работейки в тясно сътрудничество със застрахователните компании.

С грижата за вашето превозно средство ще се заемат високо квалифицирани механици и инженери, преминали курс на обучение в Scania, Isuzu, MAN, Magyar, Knorr-Bremse, Wabco, Wielton, Schmitz Cargobull и др.



Ние сме оторизиран сервиз на Скания - внедрихме и непрекъснато поддържаме критериите на Скания за качество съгласно DOS (Dealer Operating Standard).



Като оторизиран сервиз на Исузу поддържаме висок стандарт на извършваните от нас услуги.

Станахме златен сервиз на WABCO в резултат на високото качество на сервизните услуги, които предлагаме.



Признанието за добрата ни работа ни направи оторизиран сервиз на STAS (самосвални полуремаркета), Fliegl (бордови полуремаркета), Magyar (автоцистерни), LeciTrailer, Wielton, Schmitz Cargobull и Kögel (полуремаркета).



В сервиза се обслужват и ремонтират също товарни автомобили MAN, оси BPW и SAF, спирачни системи Knorr-Bremse, WABCO и Haldex, падащи лифтове Dhollandia, охладители и климатични системи DIRNA.



За допълнителна информация и записвания, може да се свържете с нас.



Телефони: 032/ 90 99 90, 96 40 11

Факс: 032/ 90 99 77, 96 13 54 

E-mail: office@agri-m-bg.com, h.rodov@agri-m-bg.com



Работно време:

пон.-петък: 7:00 – 20:00;

събота: 8:00 – 15:00